Sůl nakládací 250g Praganda   (3361)

Nakládací sůl Praganda 250g
Prodejní cena s DPH / ks
18,00 Kč
Praganda nakládací sůl 250g
Nakládací sůl se používá především při práci s masem k jeho dlouhodobému použití např. nakládání a následné uzení, vaření a konzervaci.

Návod k použití:
Uzené maso: kusy masa se nasolí směsí praganda 20 - 30g na 1kg masa. Nasolené maso se nechá asi 2 dny v chladu zaležet. Poté se zalije lakem (na 1 litr vody se použije 100 g PRAGANDY) a nechá se zaležet až 10 dnů v chladu, přičemž se doporučuje po 2-3 dnech maso překládat. Zaležené maso udíme obvyklým způsobem.

Domácí klobásy: k 1 kg nakrájeného masa přidáme asi 25 g směsi PRAGANDA, promícháme a necháme v chladu proležet 1-7 dnů. Po proležení přidáme ostatní přísady (koření, česnek apod.). Promícháme, naplníme do střev a zaudíme.

Obsahuje: jodovanou sůl, dusičnan sodný, cukr.

Upozornění:
Foto u produktu slouží jako ilustrativní náhled. Postupujte vždy podle pokynů uvedených na obalu či přiloženém návodu.
Dostupnost:
33 ks
Č.zboží:
3361
Výrobce:
PRAGANDA